Varför semesterägande?

Vädret i Skandinavien är vackert, men som vi vet ofta kallt och mörkt. Förutom klimatet lever många i en hektisk och kravfylld vardag. Detta har gjort att vi reser mer - för att koppla av, njuta av sol och värme och spendera kvalitetstid tillsammans.
Att resa och äga sin semester – semesterägande – är något som allt fler har öppnat ögonen för. Dels för att försäkra sig om en hög semesterstandard varje år, och dels för att spara pengar genom att bo bättre för en lägre kostnad.
Som ägare i Azure’s semesterklubb har du flexibilitet och valmöjlighet att resa på dina premisser och till dina drömresmål, och dessutom dela dina upplevelser med nära och kära.

Fördelar

Äga

Att äga en rörlig vecka under en valfri säsong på Golden Sands Resort & Spa underlättar planeringen av din semester. Ägandet gör att du kan njuta av ditt fullt inredda andra hem, samtidigt som du kan ta del av alla fördelar och rabatter som ingår i semesterklubben – allt från flygbiljetter och hyrbilar till restauranger, barer och spa. Hotelledningen tar hand om skötsel och av resorten, vilket innebär att din enda uppgift är att koppla av och njuta av semestern.

Använda

Älskar du också Malta? Eller drömmer du om att upptäcka Malta? Som medlem i vår semesterklubb kan du säkra en veckas avkoppling för dig och din familj på Malta, och dessutom många års semester framöver. Du kan själv välja storlek på boendet - från en studio till en 4-rumslägenhet, samtliga vackert inredda och rymliga lägenheter som matchar storleken på din familj. Som semesterägare får du mer; mer utrymme, mer faciliteter och mer valmöjligheter. Upplev förstklassig service och boende av alltid samma höga standard.

Byta

Vad sägs om att välja mellan 4,500 resorter i 110 olika länder? Med RCI, som är störst förmedlare av semesterutbyten, har du tillgång till strandresorter, skidresmål, lyxiga storstadsweekends, lugna tillflyktsorter, kryssningar och mycket mer. Förutom att du kan byta din ägandevecka mot andra högklassiga boenden varje år, kan du också boka extraveckor och sista minuten-erbjudanden som gör att du kan resa hur ofta du vill.

Dela

Kan du inte nyttja ditt medlemsskap något år? Vad sägs om att vinna stor popularitet bland vänner och familj genom att överföra din boendevecka till dem? Alternativt tillämpar du RCI’s utbytessystem och uppgraderar rumsstorleken och tar med hela familjen på resan. Om du letar efter den där speciella presenten - vad är då inte bättre att ge bort än en perfekt semester?

Varför ska du välja Azure?

- Azure är ett väletablerat, prisvinnande företag med över 10 års erfarenhet av semesterägande.

- Azure verkar genom partnerskap och anknytningar med väletablerade varumärken som Radisson BLU, RCI, Air Malta, Thomas Cook, Captain Morgan, och många fler.

- Azure har en dedikerad kundtjänst tillgänglig 7 dagar i veckan.

- Azure’s personal besitter mer än 30 års erfarenhet och expertis inom reseindustrin, allt från bokningar och marknadsföring till försäljning och finansiering.

- Azure har en stor och transparent onlinecommunity för medlemmar på Facebook, Twitter, Google+ och LinkedIn där historier, erfarenheter och tips delas fritt.

- Azure’s anställda arbetar enat och är uppdaterade i alla aspekter av verksamheten med hjälp av kontinuerlig utbildning.
semesteragande-5
semesteragande-6

Vad är fördelarna med medlemskapet?

Azure’s medlemskap kombinerar det bästa med att äga ett andra hem på ett lyxresort, med att välja mellan tusentals andra lyxresorter på några av världens mest eftertraktade destinationer.

- Åk på bättre semestrar oftare och för lägre kostnader.
- Dela medlemskapet med vänner och familj.
- Gör dina semesterdrömmar till verklighet.
- Få en kontinuerligt hög boendestandard när du reser.
- Unik flexibilitet och valmöjlighet – tusentals resorter världen över.
- Njut av unika medlemsrabatter.
- Vi skräddarsyr medlemskapet så att det passar just din livsstil.

Var kan du åka?

Malta

Hemresorten i Azure’s medlemsklubbar är 5-stjärniga Golden Sands Resort & Spa som ligger i vackra Malta. Resorten har blivit märkt med en guldkrona (Gold Crown Resort) i RCI. Den är också rankad som #1 ‘Bästa Lyxhotell i Malta’ av sidan Tripadvisor och har tusentals återkommande besökare varje år.

Världen

RCI är världens största utbytessystem av resor. Sedan företaget startade år 1974 har det växt stadigt och har idag ett utbytessystem med 3.7 miljoner semesterägare från hela världen, över 4,500 anknutna resorter, i mer än 110 länder.

Skulle du vilja uppleva en spaupplevese i Los Cabos? En shoppingrunda i the Big Apple? Skidsemester i Aspen? Segling i Karibien? Eller en smekmånad i rustika Toscana? Ett medlemsskap med Azure gör allt detta möjligt.